Aanbevolen: Spy camera

Tipi Tent Met Kachel

Published Jun 16, 22
6 min read

Tent huren voor bruiloft

Ideaal voor een bruiloft, trouwfeest, verjaardagsfeest, event ... buiten is de stretchtent. Zoals genoemd is bruiloft stretchtent niet alleen de perfecte oplossing voor regenachtige dagen, maar biedt deze ook heerlijke verkoeling op jullie midzomer bruiloft. Het dicht geweven katoen zorgt voor schaduw, terwijl de open zijkanten een frisse bries door laten. Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden.

Een stretchtent heeft een open karakter en een organische vorm

Ideaal voor een gezellig diner, als shelter of als overdekt terras aangesloten aan een gebouw. Hoeveel gasten verwacht u? We hebben een groot aanbod in verschillende kleuren en formaten, zodat u zeker uw perfect stretchtent vindt. Houdt u een klein gezellig feest, dan kunnen wij u verder helpen met tenten vanaf 30m2.. Wenst u een grotere stretchtent, dan kunnen verschillende tenten aan elkaar gekoppeld worden tot meer dan 600m2. Wij beschikken over meer dan 15 verschillende formaten.

Tent Decathlon 3 Personen

Tja, als je het zo bekijkt, is het inderdaad een fluitje van een cent. Maar zodra je je bruiloft aan het plannen bent, merk je dat je het toch anders wilt. Het is tenslotte de dag waar je de liefde voor elkaar viert! Je bruiloft vieren is bijzonder en dit wil je goed aanpakken.

Maar hoe krijg je voor elkaar? Trouwen in een tent wordt al snel romantisch en gemakkelijk gemaakt met de Big Tent Trailer. Bouw eenvoudig je eigen favoriete plekje om tot een chique trouwlocatie! Mobiele trouwlocatie Deze mobiele trouwlocatie kan op iedere gewenste plaats ingezet worden. outdoor play tent for cats. Creëer een intieme bruiloft in eigen tuin of bouw je eigen Love Fest in het bos.

Door de ingebouwde stretchtent ontstaat er een overkapping van 200 m² (redwood tent). De tent straalt warmte uit door het gebruik van natuurlijke materialen, vuurkorven, een lange bar en trendy landelijk meubilair. De achterwand is volledig ingericht en er brandt een sfeerhaard - terras tent horeca. Alle ingrediënten voor een te gekke wedding! Festivalbruiloft Lijkt het jullie geweldig om een festivalbruiloft te organiseren? Trouwen in het bos en de hele dag feesten op de lekkerste platen? De Big tent Trailer tovert binnen 2 uur jullie parkeerplaats, buitenruimte of hal om tot een sfeervolle trouwlocatie waar je vol trots gasten kunt ontvangen.Handjes schudden voor felicitaties slaan jullie over, want na de ceremonie springt de DJ achter de draaitafel met heerlijke afternoon beats. De Gin-tonicbar is inmiddels geopend en de eerste gasten begeven zich op de dansvloer. Let’s get this party started! Trouwen in een tent: praktische zaken Heel tof dat jullie hebben besloten om jullie bruiloft in een tent te vieren! Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moeten houden als je wilt trouwen in een tent (stretch tent bruiloft).

Let hierbij wel even op een aantal periodes die je absoluut niet op je uitnodiging wilt hebben staan: vakantieperiodes, de vrijdag voor en de maandag na vakanties, (inter)nationale feestdagen, sportevenementen en data waarop lokale evenementen, verjaardagen of andere bijzondere dagen binnen de familie plaatsvinden - container tent. Facilitaire zaken Het organiseren en de voorbereidingen van een huwelijk buiten vergen vaak nog meer tijd en stressbestendigheid van een bruidspaar dan zij verwachten - hiking tent.

Tent Frozen

Vraag op tijd eventuele ontheffingen en vergunningen bij de gemeente aan. Denk aan: buiten trouwlocatie, hoeveel DB (geluid), eindtijd muziek, oplaten ballonnen etc. Per gemeente kunnen de richtlijnen hierin verschillen. Hoe voorkom ik beschadigingen aan mijn tuin of locatie? Stroompunten voor cateraar, bar, verlichting, verwarming, muziek etc. En hoe wordt voorkomen dat de mensen niet struikelen over een wirwar aan snoeren? Een aggregaat is vaak een uitkomst.

Parkeergelegenheid voor de gasten. Verkleedruimte voor eventuele artiesten (sailcloth tent hufen). Wie is er aanwezig tijdens de op- en afbouw? Waar komt de garderobe en door wie wordt deze bewaakt? Zijn er voldoende brandblussers en EHBO-spullen aanwezig? Hoe bereiken mensen in een rolstoel bijvoorbeeld een tent die geplaatst is in een weiland? Is het gras bij de ceremonie goed vlak is of moeten er loopplanken worden gelegd? Niet echt charmant om met je pumps door de modder te moeten ploegen.

Creëer een lekkere loungehoek, zodat de dansende gasten na een paar uurtjes de voeten even kunnen rusten (tent opblaasbaar). Maak een draaiboek Wil je het feest, ceremonie of alleen het diner in een tent houden? Maak een goede planning, zodat de verhuurder weet hoeveel tafels en stoelen er nodig zijn. Een ideaalbeeld dat ook heel goed te realiseren is, maar het is daarbij wel heel belangrijk dat er vooraf een draaiboek wordt gemaakt.

Het diner wil je tenslotte aan gedecoreerde tafels. Informeer bij de tentverhuurder naar meubilair en een goede (dans)vloer. Meestal hebben ze hier wel goede adresjes voor. Hierna kan vaak alles aan de kant en dient er een ruime dansvloer gecreëerd te worden voor de openingsdans van het bruidspaar. Het is niet eenvoudig om geruisloos en bijna onopgemerkt steeds de setting binnen de tent de veranderen en om deze redenen worden weddingplanners vaak bij dit soort bruiloften ingeschakeld.

Je hebt het namelijk helemaal zelf in de hand. Wil je dat gasten op hooibalen zitten of zie je de ceremonie al helemaal voor je met prachtige nature look stoelen? Versier het pad naar het altaar met bloemen, windlichten of vloerkleden. Ga je voor de Parade look? Versier de tent met mooie vlaggetjes, lampionnen en prikkabels. ironside tent.

Waterdicht Tent

Wil je een meer botanische look? Ga dan voor veel groen, gedroogde palmbladeren en pampas grass. Bedenk ook wat je kunt doen met de ruimte buiten de tent. Als jullie deze ruimte ergens voor willen gebruiken is het heel leuk om hier ook iets tofs mee te doen! Houd er wel rekening mee dat bij regen de decoratie nat kan worden (katoenen tent 6 persoons).

Tip 1: Kies een feestlocatie die helemaal aan jullie wensen voldoet Je trouwdag moet een dag zijn die de je nooit meer vergeet. Sterker nog, het moet de dag van je leven zijn. Een feestlocatie kiezen die helemaal aan jullie wensen voldoet, vormt daar een essentieel onderdeel van en met een tent weet je er zeker iets unieks van te maken! Geen beschikking over een achtertuin zo groot als een voetbalveld? Ga op zoek naar een buiten trouwlocatie in de tuin of park van een feestlocatie.Buiten trouwen zonder het risico op slecht weer? Bekijk eens onze top 10 van beste overdekte buitenlocaties! Tip 2: Trouw romantisch in de winter Waarom trouwen zoveel mensen toch in de zomer? Omdat het dan warm, zonnig en droog is en je lekker buiten kan zitten? De voordelen van trouwen in de winter worden vandaag de dag ook steeds meer ontdekt. air tent.

En zie je die witte tent al voor je tussen de witte sneeuw? Maak het knus met vuurkorven en creëer een kampvuur buiten voor dat echte natuurgevoel. Tip 3: Kies voor een intieme bruiloft Ga voor een unieke locatie, houd de groep genodigden klein en geef een bescheiden feest. Zeker weten dat je in ieder geval allemaal in de tent past! Tip 4: Wees veelzijdig Het is een trend om je bruiloftsgasten veel keuzes voor te schotelen waarbij ze zelf beslissingen mogen maken.

Op deze manier stel je je gasten tevreden en is het ook voor hen een top bruiloftsfeest. Zet voldoende stoelen neer, maar maak ook de ruimte in de tent om een dansvloer te hebben. Tip 5: Ga voor een themabruiloft Zijn jullie weg van een bepaalde muziekstijl of hebben jullie samen een bijzondere wereldreis gemaakt? Maak jullie bruiloft persoonlijk en hang er een thema aan. afbeelding tent.

Partytent huren

Organiseer uw bruiloft, privé feesten, bedrijfsevents, publieke events ,… op een onvergetelijke locatie. Valt er binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan heb je waarschijnlijk een tent nodig. Wel, bij Fun-Rent ben je aan het juiste adres voor verhuur partytent en tal van andere tenten voor jouw volgende feest! Kadertent, stertent, stretchtent of pagode? Wenst u uw ceremonie onder een tent? Wenst uw bedrijf een mooie kadertent te huren?  Stretch tenten zijn flexibel en passen zich perfect aan aan uw concept. Organiseer uw feest, op de locatie die u wenst! Zowel voor een huwelijk, een babyborrel, als een communie. Maar evengoed voor een receptie, walking dinner, buffet, bedrijfsevent, opendeurdagen, een beurs en meer. Onze feesttenten zijn ideaal als je extra overdekte ruimte nodig hebt om op jouw feest de regen of de koude geen spelbreker te laten spelen! wij zorgen steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Ons gamma is zeer uitgebreid, onze tentstructuren zijn veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste pagodetent tot de grootste constructie, voorzien van een puntdak, gebogen dak of zadeldak, uitgerust met vloer, vensters, deuren of andere accessoires...

Tent voor elk budget

Door onze service en veelzijdigheid kunt u uw gasten een ontvangst aanbieden tegen een bij u passend budget.  Voor alles hebben wij voor u een op maat gesneden invulling. Bent u op zoek naar een tijdelijke accommodatie voor een (bedrijfs)feest, festival, evenement of zakelijk doeleinde? Van het ontwerp tot productie, alle werkzaamheden vinden plaats in eigen beheer. Hierdoor is het mogelijk om naast standaard tijdelijke accommodaties ook maatwerk aan te bieden. Een tent huren voor een evenement? Wij hebben een geschikte tent voor elke gelegenheid. Geef je een feest in de achtertuin? Moet de band op het festival van een stijlvol dak worden voorzien? Van klein tot groot, van knus tot bruisend. Wij hebben altijd wel een tent die aan jouw wensen voldoet!

Navigation

Home

Latest Posts

Afzetpaal Goud

Published Aug 01, 23
4 min read

Wat Zijn Afzetpaaltjes?

Published Aug 01, 23
3 min read

Alarmsystemen Kopen? . Hornbach . Laagste ...

Published Jul 18, 23
4 min read